top of page

do 18 mei

|

Zaandam

'Vitruvius Vrouwen' 18 mei om 14 & 16 uur aan het Inntel hotel Zaandam

Gratis toegang! 18 mei 14 & 16 uur. De verticale dansvoorstelling 'Vitruvius Vrouwen' zal plaatsvinden op het Inntel hotel Zaandam. Een opvallend gebouw waarvan de gevel bestaat uit bijna zeventig Zaanse huisjes . De voorstelling duurt zo'n 20 minuten wordt begeleid met live muziek van Rani Kumar.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
'Vitruvius Vrouwen' 18 mei om 14 & 16 uur aan het Inntel hotel Zaandam
'Vitruvius Vrouwen' 18 mei om 14 & 16 uur aan het Inntel hotel Zaandam

Tijd en locatie

18 mei 2023, 14:00 – 14:30

Zaandam, Provincialeweg 102, 1506 MD Zaandam, Nederland

Over het evenement

VITRUVIUS VROUWEN

'Vind de rust in de chaos met de verhoudingen van Leonardo da Vinci's de Vitruviusman' Drie vrouwen die opgaan in de moderne tijd met overvolle agenda's, plannen, ideeën, opties en verplichtingen zien soms door de bomen het bos niet meer en proberen rust te vinden in de eeuwenoude verhouding van de Vitruviusman van Leonardo da Vinci. Door afmetingen en vergelijkingen onderzoeken ze of ze rust in hun eigen lichaam en omgeving kunnen vinden. Waar ze zich steeds moeten aanpassen aan de nieuwe omgeving. Is er genoeg ruimte voor zichzelf en de ander. ​ De verticale dansvoorstelling 'Vitruvius Vrouwen' zal plaatsvinden op het Inntel hotel Zaandam. Een opvallend gebouw waarvan de gevel bestaat uit een opeenstapeling van bijna zeventig losse Zaanse huisjes in vier kleuren Zaans groen.

De verticale voorstelling is as 18 mei om 14 & 16 uur aan het Inntel hotel Zaandam. Provincialeweg 102 1506 MD Zaandam

Wees welkom! Het is een gratis en vrij toegankelijk.

De voorstelling duurt zo'n 20 minuten wordt begeleid met live muziek van Rani Kumar op altviool en stem. ​ Suzanne de Bekker & Natasja Bode, oprichters stichting Vertical Dance Theater Amsterdam. Beiden makers en uitvoerders van de voorstelling. Verantwoordelijk voor de organisatie, productie, marketing en logistiek van de voorstelling. ​ Tim Halussy/ Rope acces/rigging. Ropes acces zorgt ervoor dat wij op gebouwen en op moeilijk te bereiken plekken op een veilige manier bevestigd kunnen worden aan het dak door middel van touw en positioneringstechnieken die door een gecertificeerde specialist worden uitgevoerd. Tim zal ons begeleiden tijdens de tour. Jarenlange ervaring als klimmer (Yosemite, Gorge du Verdon, Berdorf) ​ Rani Kamur: (altviool & stem) zal ons begeleiden met live muziek op de altviool en haar eigen stem. Bekend van West Side Trio. Van origine klassiek opgeleid. Ervaren in jazz en pop en altijd op zoek naar nieuwe geluiden. Ze componeert en kan ook improviseren van zachte melancholische melodieën tot verrassende elektronische geluiden. ​ Celine Buren (Dramaturg) Master Dramaturgie Uva. NNT, Yentl & de Boer en danstheater Vos en Adrento. Celine zal al ons begeleiden in de verhaallijn van de voorstelling. Met haar uitgebreide ervaring in allerlei verschillende disciplines in het theater kan zij ons als startende makers vorm kan geven in ons concept en wat wij willen meegeven aan het publiek.

Jeroen Zellenrath/Zellproductions (Kostuum) handgemaakte en originele concepten worden ontworpen en vervaardigd in zijn eigen atelier. Jeroen heeft decennia lang ervaring, denkt actief mee in het concept en zorgt dat juiste aanpassingen worden gemaakt voor het harnas.

Verticale Dansers & productie: Suzanne de Bekker en Natasja Bode Live muziek: Rani Kamur Dramaturgie: Celine Buren Kostuums: Jeroen Zell/Zell Producties Productie: Stef Heijnen-Bakker Geluid: Jesper Fekkes ​ Vitruvius vrouwen wordt mogelijk gemaakt door het Norma Feniks fonds en Gemeente Zaanstad.

Deel dit evenement

bottom of page